Samo se opustite i uživajte, mi brinemo o svemu.
Budimo u kontaktu:

Pogled na godinu iza nas

Poštovani saradnici, partneri i klijenti,

Kako se 2013-a godina približava svom kraju, izdvojili smo malo vremena da pogledamo unazad i da se zahvalimo svima sa kojima smo saradjivali, za divnu i uspešnu godinu.

Putovanja

Kao prvo, hvala svima koji su putovali sa nama. I ove godine Fly Orient je pokrivao gotovo čitav svet svojom organizacijom, putovali ste sa nama na šest kontinenata, i ponosni smo što su sva putovanja bez izuzetka bila uspešna, i ispunila vaša očekivanja.

Incoming

Izuzetno nam je drago da je incoming turizam Srbije u usponu, da je i ove godine bilo mnogo stranih turista koje je Fly Orient sa zadovoljstvom ugostio. Gosti su nam dolazili sa mnogih kontinenata, gde je naravno prednjačila Evropa, posebno Balkanski region, ali tu su bili i turisti iz Severne i Južne Amerike, kao i iz Afrike, bliskog istoka, ali i Azije, kojima naš region postaje prilično interesantan kao jedna nova neistražena destinacija.

Organizacija

Hvala Vam za poverenje koje ste imali u nas pri organizaciji vaših dogajaja, proslava i edukacija. Pored mnogih koje smo organizovali ove godine izdvojili bi par koji su nam posebno dragi. Iz prve polovine godine izdvojili bi teambuilding i incentive program koji smo organizovali za poznatu kompaniju iz Turske. Takvi programi su uvek prilika da se iskaže kreativnost našeg tima, ali i da se uživa u dobrom raspoloženju, fer igri i takmičarskom duhu. Dok bi iz druge polovine godine izdvojili obeležavanja godišnjice Milanskog Edikta, koju smo organizovali u saradnji sa Beogradskom Nadbiskupijom. Divan dogadjaj, sa divnom istorijom i razlogom, na kome smo svi mnogo naučili.

 

Hvala vam svima još jednom na divnoj godini, želimo Vam uspešnu i radosnu dolazeću 2014-tu,

Srdačno vaš,

Fly Orient


© Fly Orient tour operator