Samo se opustite i uživajte, mi brinemo o svemu.
Budimo u kontaktu:

Zašto je dobro imati svog agenta za putovanja?

Kada se radi o planiranju putovanja, svako od nas želi da svoje vreme na tom putovanju provede što lepše i ugodnije. Međutim, neretko se događa da sitnice i nelagodnosti pokvare raspoloženje. Kako bi vaš odmor, ili poslovno putovanje, prošli u najboljem redu, upoznaćemo vas bliže sa uslugama koje pružaju agenti za putovanja.

Agenti za putovanja znaju kako da usklade vašu potražnju sa vašim mogućnostima.

Uglavnom, obični putnici ne mogu uočiti finesse koje iako male, mogu dosta uticati na njihov budžet, pa i na samo putovanje. Počev od avio prevoznika, transfera od aerodroma do smeštaja, pa sve do izbora odgovarajućeg smeštaja.

Međutim, ukoliko odlučite da unajmite agenta za putovanja, znajte da će svaki vaš korak biti u sigurnim rukama, koje će pažljivo i odgovorno predložiti najbolja rešanja.

Vaše je samo da se opustite i uživate.

Čuvaju i vaše vreme, i vaš novac.

Agent će vas posavetovati kako da koristite svoje finansije na putovanju, trudeći se da budete zadovoljni sa svakim dinarom koji potrošite. S obzirom na to da agenti za putovanja odlično poznaju mesta na kojima rade, mogu vam dati smernice i uputiti vas na kupovinu i na uživanje, na ona mesta koja odgovaraju vašem novčaniku.

Prave smisao u moru dostupnih ponuda.

Svakog trenutka ima sve više dostupnih ponuda, i svaka od njih pravi marketing za sebe, i ima svoje marketinške trikove kako da pridobije kupce. Profesionalni agent sa iskustvom zna sve trikove, i zna šta svaka od tih ponuda zapravo daje. Bilo da je reč o smeštaju, avio prevozu, krstarenju ili nekim specijalnim uslugama.

Oni nastupaju kao vaš advokat.

Bilo da želite u smeštaju da se prebacite u sobu sa boljim pogledom, ili morate hitno da prekinete putovanje da bi se vratili, vaš agent je tu za vas. Jedan vaš poziv i on sređuje potrebne stvari u vaše ime.

Oni su eksperti.

Nalik doktoru ili računovođi, agenti pažljivo postavljaju pitanja, a još pažljivije slušaju odgovore, kako bi razumeli vaše želje, potrebe i mogućnosti. U skladu sa time oni će vas posavetovati kako, gde i na koji način da provedete svoje slobodno vreme i to tako, da sve prođe u savršenom redu.

A ukoliko nešto krene u pogrešnom smeru, znate da imate osobu na koju se apsolutno možete osloniti.

Kada se nađete na nepoznatoj destinaciji i u nepoznatom okruženju, jako je važno da znate kome se možete obratiti za pomoć.

Ukoliko vam je let otkazan ili imate problema sa rezervacijom u smestaju, dovoljno je da okrenete jedan broj telefona, koji za za svaku situaciju ima najbolje moguće rešenje, vašeg agenta za putovanja.

Znanje je moć.

A to je upravo ono čime agenti za putovanja odišu. Vaš agent će vam dati informacije koje će vaše putovanje učiniti savršenim, do najsitnijih detalja.

Nakon godina iskustva u svome poslu, pravi profesionlac sve drži u malom prstu.  Njegove konekcije i poznavanje određenih destinacija do tančina, ukazaće vam na kaldrmisane uličice, skrivene prolaze, vidikovce sa najlepšim pogledima, mesta sa najmirisnijom kafom, i još mnogo toga, što verovatno ne biste videli kao običan turista (ili, sve ono što nije generalno dostupno javnosti).


U svetu koji krije toliko lepote, za koju još i ne slutite da postoji, prepustite se i progledajte očima onih koji u toj lepoti odavno uživaju.

Fly Orient-ov tim agenata za putovanja je obišao čitav svet, i ne postoji mesto na ovoj planeti gde vas ne može odvesti, i usluga koju vam ne može obezbediti, a po najpovoljnijim mogućim uslovima.


© Fly Orient tour operator