Ulaznice za događaje bilo gde na planeti.

Kao jedan od iskusnijih korporativnih turoperatera u Srbiji, Fly Orient je tokom godina došao do impresivne cifre pouzdanih partnera širom sveta. Tačnije rečeno, na svim kontinentima, i u gotovo svim zemljama ove naše divne planete. Što nam omogućava, pored svih ostalih povoljnosti koje imamo, i da obezbedimo ulaznice našim klijentima za bilo koji događaj, bilo muzički, sportski i i bilo koji drugi, po najpovoljnijim uslovima.

Želite na Svetsko Prvenstvo u Fudbalu, na Olimpijadu, ili na finale Wimbldona? Na koncert Santane, Robija Vilijamsa? Ili možda na Brodvejsku predstavu? Nema problema, samo nas kontaktirajte i opustite se, karte stižu.

VIP tretman.

Za razliku od običnih prodavaca ulaznica, nama nije samo njihova prodaja bitna. Nama je bitno da Vi imate najnezaboravnije moguće iskustvo, i besprekoran doživljaj od početka do kraja. Možemo Vam pomoći oko čitave logistike putovanja, od avio karte, transfera, hotela, izbora restorana, ekskurzije na destinaciji događaja, ili bilo koje dodatne stavke koju bi Vi želeli. Stojimo Vam na raspolaganju.