Od početnog nivoa planiranja do poletanja i nadalje, mi preuzimamo odgovornost za svaki deo koji je potreban Vašem poslovnom putovanju. Pružamo rešenja za bolje upravljanje i maksimizovanje aktivnosti, ostavljajući Vam slobodu da se fokusirate na srž Vašeg putovanja.

Poslovna putovanja, lični servis.

Najpovoljnija cena za grupno putovanje za Njujork? Nema problema. Naše veze u inostranstvu, detaljno izveštavanje, i naš iskusni tim osiguravaju da dobijete najbolje uslove, ali to je samo početak. Naša posvećenost ličnoj usluzi je ono što nas čini Fly Orient tour operaterom. Tako da ne dobijate samo cenu, dobijate i ekskluzivnu uslugu jednog od naših iskusnih specijalista.

Troškovi putovanja su često drugi na spisku kontrolisanih troškova u korporativnim knjigama, u najboljem slučaju. Samostalno rezervisanje leta i hotela je uvek rizik, kao i gubitak vremena za Vas i Vaše zaposlene. Ali ostavljanjem organizacije putovanja Fly Orient-u možete odmah ublažiti utrošak i vremena i novca. Naše pozicije u turizmu Vam obezbedjuju najbolje uslove, dok Vam naše detaljno izveštavanje omogućava brzu analizu i daje mogućnost brze modifikacije putnih troškova, ako je to potrebno. Takodje možemo napraviti detaljne smernice putovanja koje bi odgovarale Vašem budžetu. Kontrola troškova je ono što svakom poslu treba, a to je samo početak sa Fly Orient-om.