Fly Orient kao vodeći tour operater u DMC, FIT i PCO oblastima u Srbiji i regionu, uvek je u potražnji za novim kreativnim snagama i osveženju svog tima.

Šta očekujemo

Ako ste zaljubljenik u turizam, volite organizaciju putovanja, i želite da svako na Vašem putovanju ima najbolji doživljaj života, onda već imate polovinu osobina koje očekujemo od Vas.

Uz tu ljubav, posao će zahtevati od Vas da budete odgovorni, precizni, da budete spremni da rastete i učite svakoga dana, da budete timski igrač, i da se podredite klijentu i njegovim željama.

Takodje, očekujemo radno iskustvo u receptivnom turizmu, najmanje 2 godine, uz dobro poznavanje Srbije. Uz minimum nivo obrazovanja SSS.

Zašto biste se pridružili našem timu?

Zamislite recimo radnu atmosferu u kojoj neko primećuje Vaš trud i zalaganje, gde se Vaše mišljenje očekuje, a drugi Vas slušaju.

Ako imate svoje talente i želite da se dalje razvijate, stalno pomerajući svoje granice, tu smo da Vas saslušamo. Ako ste spremni da počnete da uživate u svom poslu i da svoju karijeru uzdignete na sledeći nivo, pošaljite nam Vaš CV na karijera@flyorient.rs. Očekujemo Vas!

Zašto sa nama