Dolazak na dogadjaj i ostavljanje utiska.

Sam dogadjaj je zbrinut, sada samo treba da se širi glas o njemu, pre, posle i tokom njega. Drugi bi Vas poslali na treće lice ili ostavili da se sami pobrinete za to, ali Fly Orient upravlja Vašim objavama sa našim posvećenim timom marketinških stručnjaka.

Širenje glasa tu…

Dogadjaji zahtevaju stalne komunikacije sa učesnicima, od saopštenja, registracije, informacije o hotelima i lokalnim obilascima, agende, dnevno ažuriranje i post-konferencijske povratne informacije. Mi možemo koordinirati sve ovo i još mnogo toga. Naš marketinški tim Vam može izgraditi kampanju, bilo online ili u više tradicionalnim medijima da deluje interno ili na odredjeno tržište.

… I tamo.

Naravno, dovodjenje ljudi na dogadjaj je samo prvi korak. Na licu mesta potrebno je da sve bude dobro obeleženo, objekat ukrašen i materijal za poneti takav da će se o tome dugo pričati. Takodje smo u stanju da isporučimo prilagodjeni propagandni materijal za učesnike: od olovaka i majci do posebnih stavki koje se odnose direktno na Vaše poslovanje. Možemo da obezbedimo sve to, a pošto smo radili sa Vama na planiranju ostalih aspekata Vašeg dogadjaja, imamo i znanje da zadovoljime sve Vaše potrebe komunikacije na najbolji način.

Organizacija događaja