Aerodromski transferi

Iskusne vozači i sjajna vozila koja će vas bezbedno prevesti do aerodroma, i obratno. Budite sigurni da ćete uvek stići na vreme, bez stresa zbog parkinga, opušteni i srećni. Vi nas upoznate sa brojem vašeg leta, a sve ostalo ostaje na nama. Savršeno informisani i dobro obučeni šoferi će vas blagovremeno sačekati u sali za dolaske sa tablom sa vašim imenom, rado vam pomoći oko prtljaga i odvesti vas do vaše limuzine, koja će biti upućena do vaše krajnje destinacije.

Iznajmite automobil sa vozačem

Pružamo visokokvalitetne, profesionalne usluge prevoza lica po besprekornim cenama prema kvalitetu naših usluga. Kad god vam zatreba prevoz do bilo kog mesta, mi smo tu samo za vas, čekamo vašu porudžbinu. Non stop usluga sa kvalitetnim šoferima koji će vas udobno prevesti na druženja, koncerte, ali i na maturu ili rođendane. Sa nama ćete uvek i svuda stići kao zvezda sa stilom.

Iznajmite kombi sa vozačem

Ako treba da iznajmite kombi ili kombi sa vozačem u Srbiji, ne tražite dalje. Na pravoj ste adresi. Možemo vam obezbediti kombi, koji će odgovarati svakoj prilici koju imate, bilo da je to transfer do aerodroma, poslovno putovanje ili razgledanje. Svoj kombi možete izabrati na osnovu njegovog kapaciteta putnika, klase (poslovna, ekonomska i luksuzna), pa čak i znanja stranog jezika njegovog šofera.

Iznajmite autobus sa vozačem

Koje autobuse možete iznajmiti preko nas? U osnovi bilo koje vrste i veličine autobusa koji uključuju minibuseve, obične autobuse različitih veličina i velike autobuse na sprat. Nudimo raspon od standardno opremljenih autobusa, do ekskluzivnih vozila sa vrhunskim nivoom udobnosti. Organizujete privatnu turneju? Sa našim ogromnim znanjem i intenzivnim fokusom na pružanje kvalitetnih usluga kroz našu ponudu autobusa za iznajmljivanje može biti upravo ono što vam treba.