Fly Orient je turistička agencija i organizator putovanja i dogadjaja sa sedištem u Beogradu, koja je razvila koncept za pružanje usluga poslovnih i ostalih putovanja.

Fly Orient je osnovan 2004. godine sa timom eksperata u turističkoj industriji. Za veoma kratak period, Fly Orient je ustanovio svoju poziciju na srpskom kao i na svetskom tržištu, razvijajući svoje poslovanje i ciljeve medju specifičnom klijentelom. Danas je Fly Orient sinonim za pružanje vrhunske usluge na Balkanu.

Osluškujući potrebe naših klijenata, Fly Orient je razvio specijalizovana odeljenja, gde se svako odeljenje odnosi na određenu turističku granu – receptivni turizam, korporativna putovanja, PCO, FIT i specijalna putovanja. Naš tim kombinuje iskustvo sa znanjem i stručnošću kako bismo postigli najbolje moguće rezultate.

Naš cilj je napraviti savršen balans izmedju potreba i želja klijenata sa jedne strane, i poštovanje budžetskih limita i rokova, sa druge strane. Iz tog razloga, naš tim će se potruditi da pomogne klijentima i partnerima u biranju pravih elemenata prilikom kreiranja turističkih aranžmana.

Zašto sa nama