Motivaciona putovanja.

Motivaciona putovanja ili takozvana Incentive putovanja, osmišljena su sa željom da se putovanje pretvori u jedinstveno i nezaboravno interaktivno iskustvo, na kojem se učesnici  zbližavaju deleći zajednička iskustva i kasnije zajedničke uspomene, olakšavajući buduću komunikaciju i razumevanje. Motivacionim putovanjima se šalje poruka koliko je učesnik (zaposleni, klijent ili partner) važan za vas, podsvesno vezujući lepe uspomene nezaboravnih trenutaka upravo za vašu kompaniju, a uspomene (kao i znanje) vam niko ne može oduzeti.

Učenje, zabava i opuštanje.

Vodeći se Vašim potrebama, u saradnji sa našim stručnim timom izdvojićemo za Vas različite opcije Incentive putovanja koje bi bila inspirisane nezaboravnim trenucima.

Pozivamo Vas da sa nama doživite: živopisna putovanja, adrenalinske avanture, kulinarske radionice, tematske dogadjaje, team building programe i još mnogo mnogo toga.

Možete saznati više na stranicama naših brendova:

Kontaktirajte nas i proverite zašto neki od najboljih svetskih brendova biraju da baš mi za njih kreiramo momente koji oduzimaju dah.

Poboljšanje učinka