Samo se opustite i uživajte, mi brinemo o svemu.
Budimo u kontaktu:

Obradujte voljenu osobu – 10 romantičnih destinacija

Želeli biste da obradujete voljenu osobu i ponovo uzburkate plamen ljubavi? Poklonite joj ono što sigurno neće moci da odbije – putovanje. Pogledajte našu listu od 10 romatičnih destinacija.

Želeli biste da obradujete voljenu osobu i ponovo uzburkate plamen ljubavi? Poklonite joj ono što sigurno neće moci da odbije – putovanje. Pogledajte našu listu od 10 romatičnih destinacija.

Pariz

Ovakva lista naravno ne može da prodje bez njega. Ovaj glamurozan grad ostaviće najveći utisak na vas kada ga istražite pešice. Otkrijte ne samo očigledne delove, nego i njegove tihe čari: istražite skrivene ulice, divne staromodne kafiće koji se nisu promenili decenijama i manja naselja gde stanovnici nadmašuju broj turista.

Venecija

Beskrajno fascinantna, Venecija se diči urbanim pejzažom, tako bogatim da čak i veliki broj turista ne može umanjiti njenu prestižnu lepotu. Posebno je primamljiva zimi, kada se magla spušta preko kanala. Ležerna šetnja kroz mirne ulice u bilo koje doba godine će vas dovesti da otkrijete pravo srce grada .

Njujork

Dinamičan, energičan i raznovrstan – nigde drugde nije kao u Njujorku. Veći deo bezvremene privlačnosti ovog grada  leži u raznovrsnosti njegovih prigradskih naselja. Od starih zgrada Lower East Side do smeđih kamenih kuća i noćnog života u Bruklinu. To je grad gde svaki kutak prikazuje nešto novo, ali i dalje poznato – savršen urbani pejzaž u koji lako možemo da se zaljubimo.

Tahiti, Francuska Polinezija

Prelepa ostrvska idila – mala ostrva, kristalno čista voda i tihe plaže – savršen pejzaž za dvoje. Izaberite bungalov na vodi za nezaboravno iskustvo, i ispunite boravak ležernim danima kupanja, sunčanja i pogledima na beskrajno prostranstvo okeana.

Grčka ostrva

Bilo da tražite savršene peščane plaže, sa idiličnim zalaskom ili tradicionalne restorane na obali, istraživanje Grčkih ostrva ima neodoljivu privlačnost. Ugodjaj kupanja u sumrak, ćaskanje uz lokalnu hranu i piće pod zvezdama – najjednostavnija zadovoljstva su ovde najbolja.

Sejšeli

Sa zelenim prašumama koje se protežu do blistavo belih peščanih plaža i toplim azurnim morem, nije iznenađujuće što su ostrva Sejšela tako atraktivna destinacija. Dom velikog broja intimnih ( a takodje i ekskluzivnih ) odmarališta – su samo delići prelepog ostrva La Dig – koje je nesumnjivo raj za odlazak na medeni mesec.

Kjoto, Japan

Hvalisanje najbogatijom kulturom u zemlji, prefinjenom kuhinjom, ispunjen drevnim budističkim hramovima, uzvišenih vrtova i velelepnih palata, za mnoge ljude Kjoto se smatra epitetom tradicionalnog Japana. Proleće je nesumnjivo najromantičniji trenutak za posetu, kada cvetovi boje trešnje počnu da cvetaju na drveću.

Fes, Maroko

Kulturno i duhovno srce zemlje, Fes ostaje ubedljivo najsavršenije, a i dalje netaknuto, srednjovekovno islamsko naselje na svetu. Grad stimuliše čula, a posebno u unutrašnjem Medina – gradu, Fez el Bali, čije pijace će vas iznenaditi nezaboravnim i predivnim zvukom, upečatljivih vizuelnih detalja i izazivajućim mirisima.

Južna Afrika, oblasti vina

Južna Afrika obiluje spektakularnim pejzažima, a jedan od najlepših se krije na samo par minuta kratke vožnje od Kejptauna – oblasti urednih vinograda koji su postavljeni između belih holandskih rtova obogaćeni arhitekturom okolnih planina. I naravno, ništa ne predstavlja romantičniju scenu kao čaša ili dve najfinije domaćeg vina.

Bled, Slovenija

Prelepo jezero, sa malim ostrvom na sredini, zamkom i kapelom, okruženo drvećem, a sve u podnožju Julijskih Alpa. Bled izgleda kao da ste na ulazu u jednu predivnu bajku, sa nezaboravnim prizorom Alpa koji se ogledaju u mirnim vodama jezera. Najromantičnija draž samog Bleda je njegovo jezero. Postoji mogućnost za blagu šetnju duž obale duge 6km, a kada završite razgledanje biće vam drago da otkrijete da termalni izvori zagrevaju jezero do veoma prijatnih 26 stepeni.

 

Predivno, zar ne? Ako Vam bude trebala pomoć, stojimo Vam na raspolaganju. Fly Orient je specijalizovani tour operater za prilagodjena putovanja (tzv. eng Custom made travels), sa verovatno najvećim iskustvom i najboljom uslugom u Srbiji i regionu.



Možda bi vam se svidelo

© Fly Orient tour operator