+381 11 24 72 590
info@flyorient.rs

Putovanja

POSLOVNA PUTOVANJA

Vi se fokusirajte na posao, a mi ćemo na putovanje.

Od početnog nivoa planiranja do poletanja i nadalje, mi preuzimamo odgovornost za svaki deo koji je potreban Vašem poslovnom putovanju. Pružamo rešenja za bolje upravljanje i maksimizovanje aktivnosti, ostavljajući Vam slobodu da se fokusirate na srž Vašeg putovanja.

ODMOR

Ništa drugo sem savršeno putovanje.

Kad podignete slušalicu i pozovete nas odmah ćete shvatiti da je Fly orient pravi servis. Naši agenti imaju mnogogodišnje iskustvo i znaju svet bolje nego iko. I već dok planiramo itinerer Vašeg savršenog putovanja pregovaramo sa partnerima sa kojima radimo godinama, da bi Vam dali najbolju moguću ponudu.

SRBIJA

Neotkriveno bogatstvo.

Često se dešava da smo videli London, Pariz, Barselonu, ali zato nikada nismo posetili Dvrengrad na Mećavniku, Đavolju Varoš kod Kuršumlije ili kamene mostove reke Vratne.

PUTOVANJA NA KONGRESE

Mi smo specijalisti za putovanja na Kongrese.

Koordinacija grupnog putovanja i iznajmljivanje čak i čartera ili privatnog aviona za naš tim ne predstavlja nikakvu teškoću. Mi imamo znanje i iskustvo koje je potrebno da svi sigurno u komforu stignu na cilj u tačno traženo vreme.

BALKAN TURE

Ispunjeno putovanje.

Ponuda balkanskih tura koje obuhvataju sve države bivše Jugoslavije, i šire, osmišljena je sa inicijativom da se u što kraćem vremenskom periodu vidi i doživi što je više moguće novih stvari.

PROFESIONALNI SPORT

Jer i mi smo navijači.

Ništa ne zbližava tako ljude kao veliki meč. Ako putujete na gostujući meč i želite da ostanete potpuno fokusirani, ili ako želte da napravite paket za navijače, mi smo ekspertski tim koji Vam može pomoći u tome.