+381 11 24 72 590
info@flyorient.rs

Usluge i rešenja

HOTELI

Osećajte se bilo gde kao kod kuće.

Kao član najvećeg svetskog rezervacionog sistema osmišljenog za turoperatore, Fly Orient nudi preko 350.000 hotela širom sveta, sa specijalnim cenama i fleksibilnostima prilikom pravljenja rezervacija.

AVIO KARTE

Letite sa najboljima po najpovoljnijim uslovima.

Kao članica IATA-e Fly Orient obezbedjuje svojim putnicima brz i kvalitetan nivo usluga kako u zemlji tako i u inostranstvu, i obaveštava svoje putnike o aktuelnim promotivnim cenama na tržistu.

EKSKURZIJE

Dozvolite da Vam pokažemo.

Veliki izbor ekskurzija koje su u ponudi turističke agencije Fly Orient omogućiće Vam da u vrlo kratkom vremenskom okviru vidite dosta toga i čujete veoma interesantne priče naših vodiča.

RESTORANI

Bitan izbor.

Široka paleta restorana sa kojima Fly Orient sarađuje, zasigurno će biti dovoljna da svaki put za Vas organizujemo večeru, proslavu ili zabavu u nekom različitom.

TRANSFER

Vaš šofer u svet.

Vaš dolazak na odredište na vreme i u apsolutnom komforu je za nas veliko zadovoljstvo. Bilo da Vam treba auto pred aerodromom, povoljan rent-a-car, ili koordinisan prevoz za sastanke i dogadjaje, ili posebne prilike, Fly Orient Vam nudi savršenu kombinaciju luksuza i udobnosti.

VODIČI

Mi govorimo sve jezike.

Kroz široku paletu visokoobrazovanih i iskusnih vodiča, u prilici smo da ispredemo mnoge znane i neznane priče. Uz naše vodiče nikada Vam neće biti dosadno. Pričamo priče iz drugačijeg ugla.

LOGISTIKA I PODRŠKA

Vanredne situacije su stalna mogućnost, ali Vi ste sigurni sa nama.

Ne brinite, Sa Fly Orientom imate podršku u svako doba dana gde god da ste.