+381 11 24 72 590
info@flyorient.rs

Ulaznice za događaje

Ulaznice za događaje bilo gde na planeti.

Kao jedan od iskusnijih korporativnih turoperatera u Srbiji, Fly Orient je tokom godina došao do impresivne cifre pouzdanih partnera širom sveta. Tačnije rečeno, na svim kontinentima, i u gotovo svim zemljama ove naše divne planete. Što nam omogućava, pored svih ostalih povoljnosti koje imamo, i da obezbedimo ulaznice našim klijentima za bilo koji događaj, bilo muzički, sportski i i bilo koji drugi, po najpovoljnijim uslovima.

Želite na Svetsko Prvenstvo u Fudbalu, na Olimpijadu, ili na finale Wimbldona? Na koncert Santane, Robija Vilijamsa? Ili možda na Brodvejsku predstavu? Nema problema, samo nas kontaktirajte i opustite se, karte stižu.

VIP tretman.

Za razliku od običnih prodavaca ulaznica, nama nije samo njihova prodaja bitna. Nama je bitno da Vi imate najnezaboravnije moguće iskustvo, i besprekoran doživljaj od početka do kraja. Možemo Vam pomoći oko čitave logistike putovanja, od avio karte, transfera, hotela, izbora restorana, ekskurzije na destinaciji događaja, ili bilo koje dodatne stavke koju bi Vi želeli. Stojimo Vam na raspolaganju.


[]
1 Step 1
Upit za ulaznice
Vaše imePuno ime
GradVaše mesto stanovanja
TelefonVaš kontakt telefon
Grad događajaMesto održavanja događaja
Datum događajaIzaberite datum
DogađajNaziv događaja
PorukaDodatne informacije
0 / 500
Možete očekivati naš odgovor u najkraćem mogućem roku.
Ukoliko želite možete nas i pozv
ati na 011 30 35 632 i direktno razgovarti sa agentom prodaje.
Previous
Next
powered by FormCraft