+381 11 24 72 590
info@flyorient.rs

Incentive putovanja

Motivaciona putovanja.

Incentive ili takozvana motivaciona putovanja, kao relativno nova tvorevina, osmišljena su sa željom da se putovanje pretvori u lepo i nezaboravno interaktivno iskustvo, gde učesnici putovanja imaju mogućnosti da i sami učestvuju u određenim segmentima. Glavni ciljevi incentive putovanja su direktno sticanje novih iskustava do sada ne proživljenih, upoznavanje novih predela i destinacija, aktivno učestvovanje u aktivnostima koje incentive putovanje podrazumeva.

Učenje, zabava i opuštanje.

Zajedno sa svojim stručnim i iskusnim partnerima, Fly Orient je u mogućnosti da ponudi različite varijante incentive putovanja. Na Vama je da nam objasnite koja je to sfera koja Vas zanima, šta biste novo voleli da doživite, kuda u nepoznato da pođete, a naše je da Vam sve to omogućimo sa posebnim akcentom na faktoru pozitivnog iznenađenja.

Pozivamo Vas da sa nama doživite: različite seminare i sajmove, časove kuvanja, kazino avanture, igre vitezova, adrenalinski park, različite programe pod nazivom ‚‚Upoznajte Srbiju‚‚, i još mnogo, mnogo toga.