+381 11 24 72 590
info@flyorient.rs

Vesti | Fly Orient tour operator

Zašto je dobro imati svog agenta za putovanja?

Kada se radi o planiranju putovanja, svako od nas želi da svoje vreme na tom putovanju provede što lepše i ugodnije. Međutim, neretko se događa da sitnice i nelagodnosti pokvare raspoloženje. Kako bi vaš odmor, ili poslovno putovanje, prošli u najboljem redu, i kako ništa ne bi moglo da utiče na vaše uživanje, upoznaćemo vas bliže sa uslugama koje pružaju agenti za putovanja. (više…)

Ulaznice za utakmice UEFA Euro 2016

Evropsko prvenstvo u fudbalu 2016

Najveće fudbalske zvezde Evrope će se ovog leta boriti u Francuskoj za odličje najboljeg na starom kontinentu. 24 tima, između ostalih i šampion Španija, trostruki pobednik Nemačka, kao i debitanti Albanija, Slovačka, Island, Severna Irska i Vels. (više…)

Beograd proglašen najisplativijom destinacijom na svetu

Kako bi pomogao putnicima da po pristupačnim cenama borave na interesantnim mestima, sajt trivago.com analizirao je najpopularnije gradove i odabrao 25 najboljih. (više…)

Obradujte voljenu osobu – 10 romantičnih destinacija

Želeli biste da obradujete voljenu osobu i ponovo uzburkate plamen ljubavi? Poklonite joj ono što sigurno neće moci da odbije – putovanje. Pogledajte našu listu od 10 romatičnih destinacija. (više…)

Fly Orient – 10 uspešnih godina

Fly Orient tour operator je proslavio uspešnih 10 godina svog postojanja.

Promo video je u čast tome.

Danas smo 10 godina veći, ozbiljniji, iskusniji, i danas mi postavljamo standarde i granice.

Zahvaljujemo se svim saradnicima, i bivšim i sadašnjim, na doprinosu u izgradnji Fly Orienta kakav je danas.
Takodje se zahvaljujemo svim partnerima i klijentima na ukazanom poverenju.

Hvala vam.

Zašto i šta je team building?

Timbilding se pojavljuje početkom 80-ih godina prošlog veka u Americi, kao jedan od zaštitnih znakova novog kapitalizma. Danas svaka jaka kompanija u svetu redovno organizuje tim bildinge za svoje zaposlene. Iako je do pre desetak godina na našim prostorima bio potpuno nepoznat termin, tim bilding postaje sve popularniji medju jakim kompanijama. (više…)